Πολιτική Επιστροφών

 

Η πολιτική επιστροφών της εταιρείας διαρκεί 14 ημερολογιακές ημέρες και ξεκινά από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από την συνεργαζόμενη σε εμάς εταιρεία ταχυμεταφορών. Σε περίπτωση που οι 14 ημερολογιακές ημέρες έχουν παρέλθει δυστυχώς δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε επιστροφή των χρημάτων σας ή αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν.

Επιστροφή Χρημάτων – Υπαναχώρηση

 

Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση, χωρίς να αναφέρετε το λόγο, εντός (14) ημερολογιακών ημερών, από τη μέρα που παραλάβατε το προϊόν, και να το επιστρέψετε μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών.

Σε αυτή τη περίπτωση θα επιβαρυνθείτε τα έξοδα επιστροφής τα οποία δεν θα τα δώσετε στον κούριερ την ώρα της παράδοσης αλλά θα αφαιρεθούν αυτόματα από το ποσό που δικαιούστε ως επιστροφή.

Για να είστε δικαιούχος επιστροφής προϊόντος με επιστροφή χρημάτων οι προϋποθέσεις είναι οι εξής:

 • Να έχετε ενημερώσει την εταιρεία για την επιστροφή του προϊόντος, είτε τηλεφωνικά στο 26610 45518 είτε μέσω e-mail στο info@majestyshoes.gr. Σε περίπτωση που δεν προηγηθεί σχετική ενημέρωση η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί το επιστρεφόμενο δέμα.
 • Το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται από την συμπληρωμένη φόρμα επιστροφής προϊόντων
 • Το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής
 • Το επιστρεφόμενο προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να επιστραφεί στην ίδια κατάσταση με την οποία το παραλάβατε. Έτσι συστήνουμε να δοκιμάζετε τα προϊόντα σε εσωτερικό χώρο, χωρίς να τα φθείρετε, καθώς επίσης να μην προκληθούν φθορές στην συσκευασία και τυχόν άλλων περιεχομένων καθώς αποτελούν μέρος του προϊόντος κι είναι απαραίτητο να επιστραφούν.
 • Συσκευάστε το προϊόν με δική σας ευθύνη, ώστε να φτάσει στον παραλήπτη του χωρίς φθορές.
 • Αποστείλετε το προϊόν με χρέωση παραλήπτη στον τόπο παράδοσης: Majesty Shoes (Σκορδίλη Κωνσταντίνα – Έδρα: Μάμαλοι Αλεπού, Κέρκυρα, Τ.Κ. 49100).

Ποιο ποσό θα επιστραφεί;

Όταν η εταιρεία μας παραλάβει το επιστρεφόμενο από εσάς δέμα, κι εφόσον τηρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, θα σας επιστραφεί το ποσό της αξίας του προϊόντος αφού αφαιρεθούν τα έξοδα επιστροφής της παραγγελίας που είναι €5, σε διάστημα 3-5 εργάσιμων ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής. Η παραπάνω χρέωση ισχύει για παραγγελίες από την Ελλάδα.

*** Στις παραγγελίες που έχουν χρεωθεί είτε έξοδα αποστολής, είτε έξοδα αντικαταβολής ή και τα δύο, το ποσό των εξόδων ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.

 

Πώς θα επιστραφούν τα χρήματά σας;

– Εάν έχετε πληρώσει την παραγγελία σας με κάρτα, ή paypal, τα χρήματα θα επιστραφούν στην κάρτα σας, ή στο λογαριασμό σας στο paypal αντίστοιχα , με εντολή επιστροφής.

– Εάν έχετε πληρώσει με αντικαταβολή ή με τραπεζική κατάθεση, τα χρήματα θα επιστραφούν στον λογαριασμό ΙΒΑΝ που μας έχετε υποδείξει στην φόρμα  επιστροφής.

Σε κάθε περίπτωση θα λάβετε e-mail ενημέρωσης για την επιβεβαίωση επιστροφής του ποσού που δικαιούστε με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

 

Μερική Επιστροφή Χρημάτων

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου γίνεται μερική επιστροφή των χρημάτων, εάν κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Τέτοιες περιπτώσεις είναι

 • ‘Όταν το προϊόν δεν επιστρέφεται στην αρχική του συσκευασία αγοράς, είναι χαλασμένο, ή του λείπουν εξαρτήματα για λόγους που ξεφεύγουν του δικού μας ελέγχου.
 • Είναι πιθανό να σας επιστραφεί μέρος των χρημάτων εάν επιστρέψετε ένα προϊόν μετά από 14 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

 

Αλλαγές

 

Έχετε δικαίωμα αλλαγής (μεγέθους/σχεδίου/χρώματος) του προϊόντος που παραλάβατε, εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Η 1η αλλαγή για εσάς είναι Δωρεάν και ισχύει μόνο για παραγγελίες από Ελλάδα.

Για να είστε δικαιούχος αλλαγής προϊόντος οι προϋποθέσεις είναι οι εξής:

 • Να έχετε ενημερώσει την εταιρεία για την επιστροφή του προϊόντος τηλεφωνικά στο 26610 45518, στο ωράριο 10:00-17:00, ώστε να σας δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες.  Σε περίπτωση που δεν προηγηθεί σχετική ενημέρωση η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί το επιστρεφόμενο δέμα.
 • Το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται από την συμπληρωμένη φόρμα επιστροφής προϊόντων
 • Το επιστρεφόμενο προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να επιστραφεί στην ίδια κατάσταση με την οποία το παραλάβατε. Έτσι συστήνουμε να δοκιμάζετε τα προϊόντα σε εσωτερικό χώρο, χωρίς να τα φθείρετε, καθώς επίσης να μην προκληθούν φθορές στην συσκευασία και τυχόν άλλων περιεχομένων καθώς αποτελούν μέρος του προϊόντος κι είναι απαραίτητο να επιστραφούν.
 • Συσκευάστε το προϊόν με δική σας ευθύνη, ώστε να φτάσει στον παραλήπτη του χωρίς φθορές.
 • Αποστείλετε το προϊόν με χρέωση παραλήπτη στο Majesty Shoes (Σκορδίλη Κωνσταντίνα – Έδρα: Μάμαλοι Αλεπού, Κέρκυρα, Τ.Κ. 49100)

Για την περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για εσάς και τα έξοδα επιστροφής και αποστολής επιβαρύνουν εμάς.
Για να γίνει δεκτή η αντικατάσταση του προϊόντος θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να είναι στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία.

 

Αργοπορημένες ή επιστροφές που δεν βρίσκονται

 

Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει την επιστροφή των χρημάτων σας, παρακαλούμε τσεκάρετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό ξανά. Στη συνέχεια επικοινωνήστε με την τράπεζα που εξέδωσε την κάρτα σας, διότι μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε μερικές ημέρες ούτως ώστε να εμφανιστεί το ποσό στην κάρτα σας. Σε περίπτωση που έχετε πραγματοποιήσει όλες τις παραπάνω κινήσεις, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας τηλεφωνικά στο 26610 45518 ή μέσω email στο info@majestyshoes.gr

 

Ανταλλαγές

 

Δεχόμαστε ανταλλαγές μόνο για προϊόντα που είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα κατά την παράδοσή τους. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα τέτοιο προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@majestyshoes.gr όπου θα σας στείλουμε οδηγίες αποστολής.

 

Απαράδοτες παραγγελίες ή άρνηση παραλαβής

Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε ποτέ την παραγγελία που πραγματοποιήσατε  ή αρνηθείτε την παραλαβή της, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα σε επόμενή σας παραγγελία να ζητήσει η πληρωμή της να πραγματοποιηθεί με κάρτα ή με τραπεζική κατάθεση προκειμένου για την αποστολή της.