Αποστολές στην Ελλάδα

 

Αποστολή Προϊόντων

Το ηλεκτρονικό κατάστημα majestyshoes.gr  παραδίδει τα προϊόντα του  σε όλη την Ελλάδα, στον τόπο που έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας. Οι αποστολές παραγγελιών γίνονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες ΕΛΤΑ Courier, Γενική Ταχυδρομική και Center Courier.

 

Έξοδα αποστολής

Στις αποστολές παραγγελιών υπάρχει επιβάρυνση €3, ως έξοδα αποστολής.

Εφόσον η αξία της παραγγελίας είναι ίση ή υπερβαίνει το ποσό των €39 και η πληρωμή πραγματοποιείται με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, οι αποστολές παραγγελιών γίνονται εντελώς Δωρεάν. Στις παραγγελίες αξίας κάτω των €39 θα υπάρχει  επιβάρυνση €3, ως έξοδα αποστολής.

Οι αποστολές παραγγελιών προς την Κέρκυρα, με Τ.Κ. 49100, γίνονται Δωρεάν ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας ή του τρόπου πληρωμής.

 

Χρόνος παράδοσης παραγγελίας

Οι αποστολές  πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Κυριακής, αργιών και ημέρες γενικών απεργιών.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα  υποβολής της παραγγελίας σας.

Ο χρόνος παράδοσης  της παραγγελίας θα διενεργείται εντός  1 έως 4 εργάσιμων ημερών, από την ημέρα της από μέρους μας παράδοσης της παραγγελίας στην συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των εμπορευμάτων.  Πιο συγκεκριμένα για όλη την Ελλάδα, εκτός νησιών Αιγαίου και Κρήτης,  ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται σε 1 έως 3 εργάσιμες μέρες. Για τα νησιά του Αιγαίου και της Κρήτης  3 έως 4 εργάσιμες ημέρες.

Η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών που πραγματοποιούνται μέσω του majestyshoes.gr, ωστόσο διατηρούμε την επιφύλαξη ότι η παράδοση της παραγγελίας σας δύναται να καθυστερήσει σε περίπτωση, ενδεικτικά αναφερόμενες, που (α) διαπιστώθηκε ότι το προϊόν κατά τον ποιοτικό έλεγχο έχει ελάττωμα και πρέπει να βρεθεί προϊόν αντικατάστασης (β) υφίσταται γεγονός ανωτέρας βίας, όπως ενδεικτικά ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες, ή κάθε άλλο γεγονός έξω από τη σφαίρα επιρροής και ελέγχου μας το οποίο δύναται να επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας, (γ) υπάρχει έλλειψη επαρκούς αποθέματος (stock).